zondag 7 juni 2020

Zaterdag freubels

Gisteren was het ideaal knutselweer en ben aan de slag gegaan na een filmpje van Tracy Evans, met mijn eigen spullen. Het vaasje heb ik 3 keer bewerkt met clear embossingpoeder en laatste laag als het nog warm was een stempel ingedrukt en afgewerkt met Inka Gold.
En tot overmaat van ramp mijn potje embossingpoeder omgestoten op mijn tapijt op de hobbykamer....maar was al blij dat mijn kaart er ongeschonden uitkwam.
Groetjes en een fijne zondag.
Laurette


7 opmerkingen:

Enny zei

Wauw, Laurette,wat een prachtige kaart, die vaas is super ! Ja, is mij ook al overkomen, embossingpoeder overal, dat is zoals confetti, dat vind je een jaar later nog terug... :)) Nog een gezellige zondag ! Enny

Diny zei

Wow....wat prachtig Laurette!
De vaas is schitterend lijkt wel echt porselein!
De kleuren zijn ook heel mooi....goed gelukt dus....wel jammer van je potje embossingpoeder....maar gelukkig hebben we de kaart nog!
Groetjes Diny

Anita van Deur zei

Zoooo wat een mooie kaart, leuk hoe je de vaas gemaakt hebt. Oja gebeurde mij ook eens, en met bladgoud pfff.
Hele fijne zondag. Groetjes, Anita

Marijke zei

Wat een mooi kaartje en die vaas is zeker mooi gemaakt! Dat is pech dat je potje poeder omvalt!Dat blijft zo lekker in je tapijt zitten! Groetjes Marijke.

Christine zei

Prachtige kaart Laurette.

Trijntje zei

Prachtige kaart. Wat een mooie kleuren
Groeten Trijntje

annie zei

Echt heel mooi gedaan Laurette!
Groetjes, Annie

Donderdag - kerstkaart week 16

 Deze week was mijn inspiratie zoek…. En het slechte weer hielp mij zeker niet om ideetjes op te doen. Ik had nog een achtergrondje op fotop...