maandag 3 april 2017

Kaartjes op craftpapier

Gisteren was het een heerlijke dag in Nijkerk. Veel gezien (veel gekocht), veel bekende gezichten gezien en veel inspiratie op gedaan. Maar gisterenavond had ik niet veel moed meer om nog eens te beginnen. Daarom laat ik jullie deze kaartjes zien die heb ik vorige week gemaakt heb op craftpapier.
Veel kleur heb ik ze niet gegeven omdat ik het ook niet nodig vond.
Het is niet zo'n mooi weer vandaag en deze namiddag ga ik toch een beetje freubelen, zoals de nederlandse dames dat zo mooi kunnen zeggen.
Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende keer.
Laurette
6 opmerkingen:

Marja Kenter zei

Wat een leuke kaartjes, die stempels zijn enig.
wat jammer dat we elkaar niet hebben gezien gisteren, ik was er ook, leuke beurs is het hè. Volgend jaar ga ik op mijn blog zetten wanneer ik ga en misschien een ontmoetings tijd afspreken. Er is nog iemand van mijn blogvriendinnen gisteren geweest. Zo jammer om elkaar niet even te spreken, al is het maar 5 minuten.
Volgende x beter dan maar.
Groetjes Marja

Marlies zei

Mooie kaarten, ik was gisteren ook op de beurs heel gezellig!

groetjes

Marlies

Margo zei

Wat een mooie kaarten ! Ik was ook op de beurs, ik heb er een heel verslagje over gemaakt, geweldig leuke workshops gedaan en veel inspiratie opgedaan en ook veel te veel gekocht !!!! Maar zo leuk !!!! Jammer dat we elkaar niet gezien hebben, of misschien wel, maar niet wisten wie we waren ... :)

Lia zei

Drie kaarten maar liefst! Leuk stempelwerk hoor.
Lia, DT 52wtc

Gerrina zei

Blijf die figuurtjes zo leuk vinden! En op craft en sumier ingekleurd komen ze zo mooi uit! Fijn weekend!

Enny zei

Heel schattige kaartjes Laurette ! Wij hebben elkaar gezien, maar inderdaad, met anderen beter afspreken volgend jaar ! Het is toch leuk, om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten. Groetjes, Enny