zondag 28 december 2014

Nog meer kerst

Ik heb mij voorgenomen om tijdens mijn vrije dagen tussen kerst en nieuwjaar nog verder kerstkaartjes te maken. De kerststempels liggen nog binnen bereik. En na nieuwjaar berg ik alles netjes op en nadien begin ik opnieuw met een paar nieuwe stempels. Mijn overige kerstkaartjes kunnen jullie terug vinden op mijn Pinterest.  Verder wil ik aan iedereen die mijn blog bezoekt een Gelukkig, Gezond, Voorspoedig en Creatief 2015 toewensen !
5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Schitterende kaarten en een goed voornemen!!

Yvette zei

Leuk idee om nog even verder kerstkaarten te maken. En heel mooie! Ook voor jou een gelukkig, gezond en creatief 2015!
grtjs,
Yvette

Inge tje zei

Laurette, heel leuk van je om nog even verder te doen met kerstkaarten. Ikzelf heb het even gehad en las een rustpauze in na nieuwjaar vliegen we er terug in en ja ook de kerstkaarten voor volgend jaar komen dan ook aan bod. Ook voor jou een prettig eind van 2014 en een knallende start van 2015. Laat het een jaar zijn waarin wij nog heel wat mooie creaties mogen maken hé.

Annemie zei

Hallo Laurette,
wat een mooie kerstkaarten heb je gemaakt!
Mijn kerstkaarten zijn een week geleden de deur uitgegaan, en ik heb er ook even genoeg van...
Maar ik heb mij toch voorgenomen om er volgend jaar vroeger aan te beginnen, want alles in de laatste maand... dat is wat teveel van het goede....

Ik wens jou en je gezin een fijne oudejaaravond en een schitterend en gezond 2015!

Lieve groeten, Annemie.

Katzje Delannoye zei

Prachtige kaarten Laurette!
Zelf doe ik ook nog altijd een beetje verder met de kerstkaarten. Met mijn hoofd nog in feeststemming, lukt het gewoon niet om andere dingen te maken en zo heeft een mens dan idd al wat voorraad liggen :)

Ik wens je graag nog het allerbeste voor dit nieuwe jaar. Dat het een liefdevol en gelukkig jaar moge worden, met heel veel crew-tijd!

Liefs, Katrin