zaterdag 13 januari 2018

Kerstkaart - Week 2

De weken gaan zo vlug voorbij... en als je daarbij buiten
je comfortzone bent dan... dan loopt alles mis !
Thuis zijn er volop schilderwerken aan de gang, dus "kot op stelten", zodanig dat ik donderdag mijn kaartje was vergeten te posten. Het was klaar, maar dus beter laat dan nooit.
Bij dit kaartje voor de 52 weeks to Christmas heb ik eerst de kerstboom er uit gehaald, en de achtergrond opgevuld met washi-tape en nadien nog verder met stempels afgewerkt. Laat gerust weten wat jullie ervan vinden en alvast bedankt voor jullie bezoekje.
Tot volgende week !
Laurette3 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een mooie kerstkaart Laurette. Leuk om de boom uit te stansen en erachter design-papier te plakken, geeft weer eens een ander effect. Succes met de schilderwerken.
Lieve groetjes Miranda

Angelique zei

Hele mooie en originele kaart, leuk gedaan met de washi-tape achter de boom. Wat super gezellig om met je vriendin en haar kleinkinderen zo lekker bezig te zijn, ze hebben flink hun best gedaan. Nog even genoten van al je mooie kerstkaartjes.
lieve groetjes Angelique

Enny zei

Ja, werken in huis, geen wonder dat je dan andere dingen vergeet ! Hopelijk is het snel gedaan. Je kaart is prachtig, heel mooi met die Washi tape erachter ! Groetjes, Enny